lördag 21 mars 2009

En massa svammel!!!! :)

Veckans vikt blev det ju inget med då jag efter att ha ställt mig på vågen i måndags deppade ihop totalt då det bara var + överallt! Visst är det positivt att det blir plus på muskler och vatten men inte vikt och fett!!!!! Den här veckan har jag därför satsat på att röra mig så mycket som möjligt!!! På jobbet tar jag gärna en extra runda nerför trapporna eller en extra lång väg till apparatskåpet jag ska jobba i just den dagen. Går gärna extra vändor om jag glömt något och städar gärna här hemma...

Har under den gångna veckan påbörjat 6 sopsäckar på olika ställen i huset och fyllt minst en helt full!!! Detta kommer sig av att vi ska flytta om några månader och den nya lägenheten är ca 30m2 mindre!!! Mycket måste bort och det är ju lika bra att börja... Ser det som ett träningspass då det alltid kommer fram saker som ska vara på en annan våning eller i ett annat rum och blir då en anledning att gå några extra steg. :)

Önskar att det kunde ge lite resultat till på måndag...

Har iof äntligen kommit i min kjol, som även det var ett av mina delmål, utan att spräcka den och jag kunde tom dra upp dragkedjan hela vägen upp!!! På har den kommit ett tag men det har inte gått att dra upp dragkedjan. :( Så äntligen, igår morse innan jag skulle till jobbet, satte jag på mig den för att testa, när jag ändå tog i den i skåpet då annat jag skulle ha på mig låg under, OCH DEN GICK IGEN!!!!! :) Gissa om jag blev glad!!!! Funderar på om jag ska ha den på mig när det är dags för klassträff, men jag antar att den är lite för stilig för ett sådant tillfälle!!!! Kanske ska fira detta med att köpa något nytt till festen??? Vad tycker ni??????

KRAM KRAM!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar